Karacaören İlkokulu Öğrencilerinin Atık Kağıtları Kullanılarak Ürettiği Tohum Topları ÇOMÜ Kreşte Miniklerin Elleri ile Toprakla Buluştu

10

30 Mart Sıfır Atık Günü etkinlikleri kapsamında Yeşil Dönüşüm Koordinatörlüğü’nün koordinasyonunda gerçekleşen etkinlikte Karacaören İlkokulu öğrencileri tarafından atık kağıtlar ve biriktirilen tohumlarla üretilen tohum topları ÇOMÜ Kreş öğrencileri tarafından toprakla buluşturuldu.

30 Mart Sıfır Atık Günü etkinlikleri kapsamında Yeşil Dönüşüm Koordinatörlüğü’nün koordinasyonunda gerçekleşen etkinlikte Karacaören İlkokulu öğrencileri tarafından atık kağıtlar ve biriktirilen tohumlarla üretilen tohum topları ÇOMÜ Kreş öğrencileri tarafından toprakla buluşturuldu. Etkinliğe Rektör Prof.Dr.R.Cüneyt Erenoğlu, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Evren Karayel Gökkaya, Genel Sekreter Vekili Oğuz Ünal, Genel Sekreter yardımcıları Dr. Mehmet Erkan Kıllıoğlu, İsmail Ceylan ve Sinan Karabulgu yanı sıra Yeşil Dönüşüm Koordinatörü Dr.Öğr.Üyesi Dilvin İpek, koordinatör yardımcısı Doç.Dr. Didem Saygın ve ÇOMÜ Kreş müdürü Elif Yalçın, kreş öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.

Etkinlikte ilkokul öğrencileri tarafından üretilen toplar özel bir alana ekilirken Yeşil Dönüşüm Koordinatörlüğü ve ÇOMÜ Kreş işbirliğinde yapılacak bazı çalışmalar görüşüldü.