Gönüllük Dersi Kapsamında Ağaköy İlkokulu ÖğrencilerineYönelik Çevre ile İlgili Etkinlik Düzenlendi

Biga İİBF Uluslararası İlişkiler Bölümü Gönüllülük Dersi kapsamında Üniversitemiz Yeşil Dönüşüm Koordinatörlüğü’nün de destekleriyle öğrencilerimiz Ağaköy İlkokulu öğrencilerine çevre bilinci, sıfır atık kapsamında bilgilendirme toplantısı ve çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi. Danışmanları Dr. Öğr. Üyesi Belma GÜDER’e çevre konusunda verdiği destekler için teşekkür ederiz. Etkinliğe koordinatörümüz adına Doç. Dr. Didem SAYGIN katılmıştır. Ayrıca öğrencilerimize mıknatıslı yazı tableti dağıtmamızı sağlayan Ayşe Doğan Eğitim Vakfına teşekkür ederiz.