29

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Yeşil Dönüşüm Koordinatörlüğü One Health PhD Summer School isimli Erasmus Plus projesine katılım gösterdi. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Trakia University, Alma Mater Europea University, University St. Kliment Ohridski-Bitola, University North tarafından hazırlanan projede eğitimler üniversitemiz DARDANOS yerleşkesinde gerçekleşmiştir. Koordinatörlüğümüz adına yarı zamanlı öğrencimiz ve Biga İİBF Kamu yönetimi bölümü yüksek lisans öğrencisi Merve Nur Kızmaz katılım göstermiştir. Eğitimler 25- 30 Ağustos tarihleri arasında üniversitemiz DARDANOS yerleşkesinde devam edecektir.