Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Yeşil Dönüşüm Koordinatörlüğü ile TİKA arasında Proje Toplantısı Çevrimiçi Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Yeşil Dönüşüm Koordinatörlüğü ve Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) işbirliği ile hazırlanan projenin ayrıntılarının görüşüldüğü toplantı çevrimiçi olarak gerçekleştirildi. Toplantıya TİKA adına Dış İlişkiler Ve Ortaklıklar Dairesi Başkanlığı'ndan Proje Sorumlusu ve Yeşil Dönüşüm Koordinatörlüğü Dış Paydaş'ı Sn. Recep ÇETİNKAYA katılırken; üniversitemiz adına Biga İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Koordinatörlük Danışma Kurulu üyesi Doç.Dr.Didem Saygın, Koordinatör Dr.Öğr.Üyesi Dilvin İPEK, Araştırma Dekanlığı Dekan Yardımcısı ve Danışma Kurulu üyemiz Öğr.Gör.Dr. Kadir YILMAZ ve Sürekli Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Dr.Ulaş Yabanova katılım göstermiştir.