Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Yeşil Dönüşüm Koordinatörlüğü ile Kepez Belediyesi Arasında Ortak Projeler ve Faaliyetler Konusunda Görüşmeler Gerçekleştirildi

28

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Yeşil Dönüşüm Koordinatörlüğü ile Kepez Belediyesi arasında ortak projeler ve faaliyetler konusunda görüşmeler gerçekleştirildi. Görüşmeye Yeşil Dönüşüm Koordinatörlüğü adına Koordinatör Dr. Öğr. Üyesi Dilvin İPEK ile Doktora Öğrencisi İsa YAVAŞ katılırken; Kepez Belediyesi adına Temizlik İşleri Müdürü Nihan Yılmaz ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Özlem Caner katılmıştır.