Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Yeşil Dönüşüm Koordinatörlüğü ile Çanakkale Morpati Derneği Arasında Ortak Projelerin Geliştirilmesi Hususunda İşbirliğine Varıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Yeşil Dönüşüm Koordinatörlüğü ile Çanakkale Morpati Derneği, Üniversite-STK iş birliği alanında karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak ortak projelerin geliştirilmesi hususunda iş birliğine varıldı. Doğanın ayrılmaz bir parçası olan hayvanlarımıza üretilecek ortak projelerle daha iyi koşullarda yaşam alanı sağlama hedefi değerlendirildi. Bu açıdan koordinatörlüğümüz adına Çanakkale Morpati Derneğine destekleri için teşekkür ederiz.