Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Yeşil Dönüşüm Koordinatörlüğü ile Çanakkale Belediyesi arasında Çanakkale İlinin Bütünleşik Yeşil Dönüşümü Adına Üniversite-Kent İşbirliği

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Yeşil Dönüşüm Koordinatörlüğü ile Çanakkale Belediyesi arasında Çanakkale ilinin bütünleşik yeşil dönüşümü adına üniversite-kent işbirliği konulu bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya Yeşil Dönüşüm Koordinatörlüğü’nü temsilen Koordinatör Dr.Öğr.Üyesi Dilvin İPEK ile Koordinatör Yardımcıları Öğr.Gör.Dr. Eda KESKİN USLU ve Ar.Gör.Dr. Tuğçe YILDIZ katılırken; Çanakkale Belediyesi adına Temizlik işleri müdürü Burak SELÇUK, Su ve Kanalizasyon Müdürü Doruk ÖZDEMİR, Ulaşım hizmetleri müdürü Pınar KARABACAK, ÇAKAB personeli Polat ÇETİN, Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden Çevre Mühendisi Eda ERDUR yanı sıra İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü’nden Şölen KOCAMAZ katılım göstermiştir. Toplantıda, Çanakkale’nin yeşil dönüşüm sürecinin bütünleşik olarak yürütülmesi için Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ve Çanakkale Belediyesi’nin ortak geliştirebileceği farkındalık çalışmaları, işbirlikleri ve projeler görüşülmüştür.