Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Daha Yeşil, Sürdürülebilir Bir Üniversite Etkinliğine Katılım

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Daha Yeşil, Sürdürülebilir Bir Üniversite Etkinliği kapsamında Rektörlük makamınca kullanılan fosil yakıtlı makam aracı yerine alınan 1 adet elektrikli makam aracı ve bununla birlikte biri temizlik diğeri ise taşıma aracı olmak üzere toplam üç elektrikli aracın lansmanı gerçekleştirildi. Rektör Prof.Dr. R.Cüneyt Erenoğlu'nun yanı sıra rektör yardımcıları Prof.Dr. Evren Karayel Gökkaya ve Prof.Dr. H.Levent Dalyancı'nın katıldığı lansman töreninde Rektör Prof.Dr. R.Cüneyt Erenoğlu, Sürdürülebilirlik Ofisi Koordinatörü Prof.Dr. Nilgün Ayman Öz ve Yeşil Dönüşüm Koordinatörü Dr.Öğr.Üyesi Dilvin İpek birer konuşma gerçekleştirdi. Tören, Rektör Prof.Dr. R.Cüneyt Erenoğlu'nun sürüş testi ile sona erdi.