"Biyoloji Öğretmenlerine Eko-Steam" isimli TÜBİTAK 4005 Projesinin Açılış Toplantısı

Eğitim Fakültesi öğretim üyesi ve Yeşil Dönüşüm Koordinatörlüğü Danışma Kurulu üyesi Doç.Dr.Ganime Aydın yürütücülüğünden gerçekleştirilen "Biyoloji Öğretmenlerine Eko-Steam" isimli TÜBİTAK 4005 Projesinin açılış toplantısı Eğitim Fakültesi Konferans salonunda gerçekleştirildi.

Eğitim Fakültesi dekanı Prof.Dr. Salih Zeki Genç'in yanı sıra Yeşil Dönüşüm Koordinatörü Dr.Öğr.Üyesi Dilvin İpek ve Koordinatör yardımcısı Öğr.Gör.Dr. Eda Keskin Uslu'nun katıldığı toplantı proje yürütücüsü Doç.Dr. Ganime Aydın'ın konuşması ile başladı.

Koordinatör Dr.Öğr.Üyesi Dilvin İpek yaptığı konuşmada Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nin yeni döneminde Yeşil Dönüşüm'e verdiği önem, yaptığı ve yapmakta olduğu çalışmalar konusunda ülkemizin çeşitli illerinden gelen biyoloji öğretmenlerine bilgi paylaşımında bulundu.

24-29 Haziran 2024 tarihlerinde gerçekleşecek proje kapsamında ülkemizin çeşitli illerinden ve farklı lise türlerinde çalışan biyoloji öğretmenlerine Eko-Steam eğitimleri verilecek.